ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο Χρίστος Αντωνιάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Ξεκινάει μαθήματα μουσικής και φωνητικής σε Ωδείο και οι πρώτες εφηβικές ανησυχίες τον βρίσκουν να συμμετέχει σε ένα νεανικό συγκρότημα, του Δήμου Νέας Ιωνίας. Παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα πιάνου.

Η αγάπη του για το τραγούδι τον ώθησε να ασχοληθεί και επαγγελματικά. Η αρχή έγινε με εμφανίσεις σε μικρούς χώρους, όπου από την πρώτη στιγμή ξεχωρίζει το ταλέντο του.

Το 1991, τον βρίσκει στο ΡΟΜΕΟ, όπου ήταν και η πρώτη του επαφή με το ευρύ κοινό.
Οι επιτυχημένες εμφανίσεις του εκεί, έγιναν η αφορμή να γνωρίσει τον Τάκη Μπουγά και τον Πάνο Φαλάρα.

Το 1996, με την παρότρυνση των Μπουγά και Φαλάρα, κυκλοφορεί η πρώτη του δισκογραφική δουλειά όπου από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε το τραγούδι "Ποιος Μπορεί" και του χάρισε άμεση επιτυχία.

Το 1998, κυκλοφορεί η δεύτερη δουλειά με τίτλο "ΠΟΙΟΣ" σε μουσική και στίχους των Γιάννη Καραλή, Πάνου Φαλάρα και Βασίλη Κελαϊδη.

To 1999 κυκλοφορεί ο τρίτος προσωπικός δίσκος με τίτλο "ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ" των Γιάννη Καραλή, Πάνου Φαλάρα και Βασίλη Κελαϊδή ο οποίος με την κυκλοφορία έγινε χρυσός.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης έχει συνεργαστεί με τους Χρήστο Νικολόπουλο Άννα Βίσση, Γιάννη Πουλόπουλο, Τόλη Βοσκόπουλο, Άντζελα Δημητρίου, Στέλιος Ρόκκος, Μαντώ, Δημήτρη Κόκκοτα, Διονύσης Σχοινάς κ.α.

Χειμώνας 2001 και ο Χρίστος Αντωνιάδης κυκλοφορεί τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Η Πρώτη Αγάπη" που ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας της.

Την περίοδο 2001-2002 εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο "Μορφές" με μια ομάδα νέων τραγουδιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου